Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Personal Black

Kutsumanimi: Light

Rotu: Friisiläinen

Väri ja merkit: Musta, katkopiirto

Sukupuoli: Tamma

Syntynyt: v.1997, 18v. (tehty v.2011)

Rekisterinumero: SKPR-659

Säkäkorkeus: n. 180 cm

Tekijä: Emsku, Kht Manhattan

Omistaja: Kaisa, Kht Manhattan

 

Musta unelma

Light ei kelpaa näyttelyihin, koska sillä on valkoinen merkki, joten sen kasvattaja myi sen Kaisalle harraste/kisaratsuksi ja ennen kaikkea ihanaksi seuralaiseksi.

Light on aina yhtä uskollinen ja sillä on erityinen, ihana, "friisiläismäinen", rauhallinen ja omalaatuinenkin persoonansa, josta sen nimikin luultavasti tulee. Light on omalaatuinen siksi, koska se rakastaa, kun se saa tehdä töitä, varsinkin mennä koulukiemuroita. Se on oikea äiti/mummihahmo kaikille, varsoille ja oreille, muille tammoille ja ruunille, omistajansa mukaanluettuna. Joka tytön "unelmahevonen."

Light on avuille herkkä ja korkeatasoinen kouluhevonen. Se on kilpaillut Grand Prix tasolla. Silti se on erittäin rauhallinen. Se ei säiky mitään, oli ratsastaja kuka hyvänsä tai kuinka pelokas. Light tosiaankin taitaa koulun liikkeet erinomaisesti, ja se on nähty monien arvokisojen kentillä. Myös lapset voivat hyvin ratsastaa Lightillä, koska se on rauhallinen eikä säiky kerrassaan mitään. Light ei myöskään mene "pilalle" vähän kokemattomistakaan ratsastajista, vaikka onkin hyvin herkkä. Ei ryöstä eikä pukittele, kaahaa tai heittäydy, eikä mitään muutakaan. Tamma hyppää myös komeasti ja kilpailee ratana 120cm esteillä. Pääasiassa Light on kuitenkin kouluhevonen.

Talutettaessa Light on aina säyseä ja kiltti. Nuokkuu yleensä, ei nyhdä heinää maasta. Saattaa töytäistä taluttajaa huolehtivaisesti kuin varsaansa ikään.

Light on aina kiltti hoidettaessa, ja pitää varsinkin harjauksesta ja jouhien selvittämisestä ja letityksestä. Ei säiky, pure, potki.... yms.

 

Jälkeläiset

 
Kuvia
 
©2019 Kht Manhattan - suntuubi.com