Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Zolowei

Kutsumanimi: Soolo

Rotu: Suomalainen puoliverinen

Väri ja merkit: Cremello

Sukupuoli: Ori

Syntynyt: v.2002, 13v. (tehty v.2012)

Rekisterinumero: SKPR-662

Säkäkorkeus: n.166cm

Tekijä: Emsku, Kht Manhattan

Omistaja: Kaisa, Kht Manhattan

 

Hurmaava herrasmies

Tämä ori on oikea "höpsö" iso herrasmies, joka ei säiky yhtään. Ne sanat Soolon luonnetta eniten kuvaavat.

Soolo on erittäin reipas ja uskollinen ratsu, ja tekee kaikki liikkeet jotka vain osaa aina reippaasti ja mallikkaasti. Ei säiky. Soolo on erityisen taitava lisätyissä askellajeissa, varsinkin ravissa, luultavasti siksi koska sillä on ennestäänkin hyvin pitkä askel. Soolo on siis kouluratsu, ja suhteellisen taitava sellainen. Orin taidot yltävät aina Intermediate II asti. Sen askelissa on erittäin mukava istua, varsinkin jos pitää keinuvasta ja eteenpäin työntyvästä & pyörivästä laukasta, pitkäaskeleisesta "liihottavasta" ravista ja reippaasta, keinuvasta pitkäaskeleista käynnistä. Esteillä ori liikkuu yhtä reippaasti ja kuuntelee ratsastajaa. Se ei juurikaan rupea kiihdyttelemään esteiden välillä, vaan kuumuminen ilmenee pään heittelemisellä. Ratana Soolo hyppää 140cm, mutta se on pääasiassa kouluratsu.

Taluttaessa Soolo on "unisen" oloinen, toisin kuin ratsastettaessa. Ei nyhdä heinää maasta, kulkee vain kiltisti pää riipuksissa, alahuuli pitkänä ja silmät ummessa. Ei säiky.

Soolo nauttii aina, kun sitä hoidetaan ja se saa olla huomion kohteena. Seisoo kiltisti, mitä toiminpidettä ikinä teetkin, ei säiky. On alahuuli pitkänä, silmät ummessa ja pää riipuksissa.

 

Jälkeläiset

 
Kuvia
 
 
 
©2019 Kht Manhattan - suntuubi.com